Onderhoud en reparatie

onderhoud en reparatie tuin en park machines - rick's tuin en park - het groene hart kamerik woerden utrecht

Bij Rick’s Tuin & Park kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van al uw tuingereedschap. Of het nu gaat om een grasmaaier, een kettingzaag of een snoeischaar. Rick’s staat voor u klaar!

U ontvangt altijd eerst een diagnose van uw machine voordat er kosten in rekening worden gebracht. Zo weet u precies waar u aan toe bent en bepaald u zelf over uw machine. Ook maakt dit de stap om een expert naar uw machine te laten kijken een stuk eenvoudiger.
“Rick’s heeft vorig jaar tot mijn tevredenheid mijn zaagketting geslepen. Vorige week stopte mijn bosmaaier ermee. Rick heeft hem vakkundig gerepareerd en een beurt gegeven. Dit allemaal na telefonisch overleg en een heldere prijsopgave. Kan hem echt aanraden. Oh ja bosmaaier is uit 1996 en maait weer als een tierelier. Super gedaan.”
– F. Elsing – Particulier uit Maarssen

Klik hier voor meer recensies.

Waarom onderhoud en reparatie?

Onderhoud en reparatie is nodig om uw machine in topconditie te houden. De mate in gebruik bepaalt uiteindelijk hoe vaak er onderhoud aan uw machine nodig is. Des te meer de machine wordt gebruikt, des te meer er van de machine slijt en uiteindelijk stuk kan gaan.

Belangrijkste doel van onderhoud is het voorkomen van grotere reparaties. Uiteraard zijn reparaties niet compleet te voorkomen.

Lees verder..

“Geweldige service, een hele vriendelijke dienstverlening en geweldige kennis van zaken!”
– D. Schalkwijk – Particulier uit Kamerik

Klik hier voor meer recensies.

Welke machines kan Rick’s voor u onderhouden en/of repareren?

Bij Rick’s kunt u terecht met elk type of merk tuinmachine. A-merken of B-merken, elektrische of brandstof machines, professionele, maar zeker ook niet-professionele machines.
Rick’s Tuin & Park is niet voorbereid op landbouwmachines. Daar is de ruimte noch het gereedschap niet voor aanwezig.

Hieronder vindt u een lijst met machines die van harte welkom zijn:

Gazononderhoud
Boom- en plantverzorging
Overige machines

* Prijzen voor onderhoud en reparatie zijn niet van te voren te bepalen. Dit is afhankelijk van de benodigde onderdelen en de arbeidstijd die nodig is. Uiteraard krijgt u eerst een prijsopgave alvorens er kosten worden gemaakt.

“Rick heeft ons snel en vakkundig geholpen met onze kapotte maaimachine. Een adres wat ik zeker zou aanraden!”
– A. Wiltenburg – Particulier uit Kamerik

Klik hier voor meer recensies.
Rick's Tuin & Park - contact pagina - Het Groene Hart Kamerik Woerden Utrecht onderhoud en reparatie
Zie contact of neem contact op via telefoon of email onder aan de pagina.
onderhoud en reparatie voor al uw tuingereedschap Kamerik woerden Utrecht Zegveld Kockengen Harmelen Wilnis Mijdrecht Montfoort Linschoten het groene hart Utrecht onderhoud en reparatie