Uw tuingereedschap specialist!

Over Rick's - Visie en Beleid van Rick's Tuin & Park - Het Groene Hart Kamerik Woerden Utrecht
Rick Hendriks eigenaar Rick's uw tuingereedschap specialist!
Rick Hendriks – Eigenaar

Rick’s Tuin & Park is in 2014 opgericht door Rick Hendriks. Het idee was en is nog steeds het vervaardigen van onderhoud en reparaties aan tuin- en parkmachines voor een ieder die daar de behoefte aan heeft. Zowel bedrijven zoals hoveniers, maar ook particuliere klanten zijn van harte welkom om kennis te maken met de service en diensten van Rick’s Tuin & Park.

Het doel is om altijd een passende oplossing te bieden. Of uw machine reparatie behoeft, komt voor een onderhoudsbeurt of als u advies wilt hebben over uw machine of uw toekomstige machine. U krijgt altijd een eerlijk advies over wat de mogelijkheden zijn omtrent uw machine. Rick’s Tuin & Park staat voor u klaar!

Het tuingereedschap ofwel de tuin- en parkmachines staan centraal in de werkplaats van Rick’s Tuin & Park. De bedoeling is om uw machine in een zo goed mogelijke staat te brengen en om uw advies te geven om dit ook zo lang mogelijk in stand te houden. Of u nu uw gras wilt maaien of dat u uw haag wilt trimmen. Het resultaat is het belangrijkst. Dit kan alleen behaald worden door goed functionerend, scherp gereedschap te gebruiken.


Rick’s Tuin & Park is voorzien van diverse professionele slijpmachines, waardoor u vrijwel al uw tuingereedschap kunt laten slijpen. Prijzen van slijpen zijn hier terug te vinden.


“Bedankt voor de goede en snelle service, echt top!”
– M. Busman – particulier uit Utrecht

Klik hier voor meer recensies.

Hier nog even alle voordelen van Rick’s Tuin & Park op een rij:


Gratis diagnose beleid
U ontvangt altijd eerst een diagnose van uw machine voordat er kosten in rekening worden gebracht. Zo weet u precies waar u aan toe bent en bepaald u zelf over uw machine. Ook maakt dit de stap om een expert naar uw machine te laten kijken een stuk eenvoudiger.
Schappelijk uurtarief
Doordat de onderneming geen hoge kosten heeft, valt er een zeer schappelijk uurtarief te hanteren voor de klant. Zo is Rick’s Tuin & Park vaak de goedkoopste oplossing voor u!
Professionele werkplaats & professionele methodes
Machines worden professioneel geslepen met professionele apparatuur, waardoor deze beter presteren en langer meegaan. Dit resulteert in een verbetering van de duurzaamheid van uw machines.
Diversiteit machines
U kunt in principe met alle merken machines langs komen bij Rick’s Tuin & Park. Of het nu gaat om een elektrische grasmaaier van de bouwmarkt of een zeer professionele Honda grasmaaier. Geen probleem! In combinatie met het gratis diagnose beleid, hoeft u geen kosten te verwachten als de machine het niet waard is.
“Prima adres. Snel en vakkundig geholpen. Ga zo door Rick!”
– B. Sekeris – particulier uit Bodegraven

Klik hier voor meer recensies.
Rick's Tuin & Park - contact pagina - Het Groene Hart Kamerik Woerden Utrecht tuingereedschap
Zie contact of neem contact op via telefoon of email onder aan de pagina.
Uw tuingereedschap specialist! Voor al uw tuingereedschap. reparatie onderhoud vervanging verkoop tuinmachines tuinmachine heggenschaar kettingzaag bladblazer snoeischaar grasmaaier grasmaaien gras maaien snoeien takken bomen boom planten plant tak slijpen slijperij Kamerik woerden Utrecht Zegveld Montfoort Linschoten Harmelen Kockengen kanis Wilnis Mijdrecht het groene hart tuingereedschap