Recensies over Rick’s Tuin & Park

Recensies - Meningen van klanten - Rick's Tuin & Park - Het Groene Hart Kamerik Woerden Utrecht

“Via via zijn we bij Rick terecht gekomen. We hebben Rick de opdracht gegeven onze zitmaaier een onderhoudsbeurt te geven. Dit heeft hij (zover ik dat kan beoordelen) zeer vakkundig uitgevoerd tegen een eerlijke prijsstelling. Rick is duidelijk iemand met passie voor zijn vak.”
– M. de Vink – Particulier uit Woerdense Verlaat


“Wat een genot om een jonge ondernemer zo trots over zijn vak te horen en als hij dan ook nog ons gereedschap perfect aflevert dan steunen wij graag door een goede review.”
– B. Kieboom – Particulier uit Zoetermeer

“Na een goed en helder e-mail contact, heb ik vandaag mijn tuingereedschap door Rick laten slijpen. Ik kreeg het als nieuw terug. Rick is een vakman met hart voor de zaak, heeft heel reële tarieven en geeft gratis goed advies. Niet weggooien dus, dat tuingereedschap, maar even aan Rick geven. Goed voor je portemonnee en zeker duurzaam!”
– P. van Dalen – Particulier uit Rijswijk

“Snel, netjes, betrouwbaar en een scherpe prijs. Wat wil je nog meer? Zeker een aanrader voor zowel bedrijf als particulier! Bij deze een vaste klant er bij!”
– G. Dorrestijn van Dorrestijn Buiteninrichting & Dienstverlening uit Kamerik Dorrestijnbuiteninrichting.nl

“Rick heeft twee, bijna antieke, heggenscharen weer helemaal functionerend gemaakt. Dat is duurzaamheid in de praktijk.”
– H. Schinkel – Particulier uit Steenbergen

“Vakmanschap ten top! Wij als hovenier laten ook onze messen slijpen en machines nakijken door Rick’s. Hij rekent nette prijzen en adviseert perfecte oplossingen voor snoei- en maaiwerk. Daarnaast denk hij mee in alle zaken met betrekking tot tuinwerk. Wij willen tenslotte zo efficiënt mogelijk te werk blijven gaan. Goede service, snel klaar en nette prijzen!”
– B. Hoogland van Sfeertuinen uit Woerden – Sfeertuinen.nl

“Na enige jaren in gebruik te hebben gehad, werd het tijd voor een goede onderhoudsbeurt voor mijn elektrische maaimachine. Het blad is geslepen en de machine is gereinigd en nagekeken. Klaar voor het voorjaar. Bedankt, Rick.”
– E. Wagensveld – Particulier

“Rick’s heeft prima werk geleverd en geeft vakkundig advies, is je snoeigereedschap aan een slijp- of opknapbeurt toe dan kan ik Rick’s zeker aanbevelen.”
– G. Overbeek van Overbeek Gardendesign uit Woerden – Overbeek-Gardendesign.nl

“Wij hebben Rick’s verschillende tuingereedschappen laten slijpen en hij heeft ook onze robot-gazonmaaier weer helemaal op de rit gekregen. De service is geweldig. Hij doet meer dan hij tevoren aangeeft en staat bij problemen direct op de stoep. Denkt mee, is vriendelijk en zeer klantgericht. Ik kan Rick’s alleen maar sterk aanraden voor al het tuingereedschap!”
– A. van Kooten – Particulier

“Nette jongeman, die tijd neemt voor advies en uitleg! Goede prijs kwaliteit verhouding, kortom de vakman van Het Groene Hart.”
– D. J. van de Weerd van Timmerman & Co – Timmerman&co.nl

“Rick heeft vorig jaar tot mijn tevredenheid mijn zaagketting geslepen. Vorige week stopte mijn bosmaaier ermee. Rick heeft hem vakkundig gerepareerd en een beurt gegeven. Dit allemaal na telefonisch overleg en een heldere prijsopgave. Kan hem echt aanraden. Oh ja bosmaaier is uit 1996 en maait weer als een tierelier. Super gedaan.”
– F. Elsing – Particulier uit Maarssen

“Geweldige service, een hele vriendelijke dienstverlening en geweldige kennis van zaken!”
– D. Schalkwijk – Particulier uit Kamerik

“Dankzij Rick’s onderhoud aan Hannis (onze robotmaaimachine) is ons grasveld prachtig mooi.”
– L. & M. Smit – Particulier

“Rick’s slijpt mijn messen regelmatig en ben hier zeer te spreken over! Goed werk!”
– P. Kastelein – Particulier uit Kamerik

“Rick’s service is snel en flexibel. Naast een scherp resultaat denkt hij creatief mee aan de goedkoopste oplossing. Zodoende gaat mijn motormaaier nog een tijdje mee!”
– L. Molenaar – Particulier

“Rick’s heeft al mijn tuingereedschap geslepen. Zeer vakkundig, vriendelijk en een scherpe prijs”
– N. Kusters – Particulier

“Ik heb mijn zaagkettingen besteld bij Rick’s. De service is super, heel persoonlijk en klantgericht, echt super! Ik kom er zeker in het vervolg weer.”
– C. Leewis – Particulier

“Prima adres. Snel en vakkundig geholpen. Ga zo door Rick!”
– B. Sekeris – Particulier uit Bodegraven

“Ik kwam om mijn kooimesmaaier te laten slijpen. Hij heeft hem niet alleen geslepen maar ook weer goed afgesteld. Daarnaast heeft Rick me goed advies gegeven over een eventuele andere grasmaaier.”
– E. Spil – Particulier

“Rick heeft ons snel en vakkundig geholpen met onze kapotte maaimachine. Een adres wat ik zeker zou aanraden!”
– A. Wiltenburg – Particulier uit Kamerik

“Na een telefoontje kon ik direct terecht voor het slijpen van mijn grasmaaier. Professionele service van hoge kwaliteit. Rick levert meer dan je verwacht: rest van de maaier ook gecheckt en paar nuttige tips gekregen. En dat tegen een scherpe prijs. Klasse!”
– R. Den Hartog – Particulier uit Woerden

“Gooi nooit je oude wellicht botte tondeuse, maar breng hem naar Rick’s. Hij slijpt hem en maakt hem schoon. De mijne loopt weer als een zonnetje!”
– M. de Waard – Particulier uit Leiden

“Bedankt voor de goede en snelle service, echt top!”
– M. Busman – Particulier uit Utrecht

“Ik ben super fijn geholpen door Rick. Naast duidelijk en fijne informatie die Rick geeft, heb ik mijn kooigrasmaaier langs gebracht die super bot was. Hij heeft hem top geslepen, bijgesteld en schoongemaakt. Hij doet het weer als nieuw!”
– M. Blijenberg – Particulier uit Utrecht

“Door Rick’s een hand-kooimaaier en een elektrische heggenschaar laten slijpen. Ik ben er zeer tevreden over. De apparaten zijn voorts geheel gereinigd en in de olie gezet en zijn weer zowat als nieuw. Rick’s is zeer service gericht en dat alles voor een m.i. redelijke prijs.”
– W. Knitel – Particulier uit Utrecht

“Ik wil je danken voor je onafhankelijke goede tips, service en vakbekwaamheid.
Een goede keuze om bij je langs te komen.Slijpen van een kettingzaagketting tegen een goede prijs.
Op basis van service en klantgerichtheid een 10. Waren meer bedrijven/particulieren maar zo bekwaam en klantgericht!!”

– A. Hessler – Particulier uit Linne, Limburg

“Heel goed geholpen door Rick’s. Scharen knippen weer als nieuw en kan eindelijk weer door tapijt knippen. En dat voor een zeer schappelijk tarief.”
– S. van Bemmel van Stoffeerderij Sabrina uit Kamerik – Stoffeerderij Sabrina.nl

“Goed en snel geholpen met het slijpen van heggenscharen en een graskantschaar. Dank!”
– L. Harthoorn – Particulier uit Woerden

Rick's Tuin & Park - contact pagina - Het Groene Hart Kamerik Woerden Utrecht
Zie contact of neem contact op via telefoon of email onder aan de pagina.