Slijpen van tuingereedschap

slijpen slijpservice - rick's tuin en park - kamerik woerden utrecht - kettingzaag heggenschaar maaimes kooi snoeischaar

Het regelmatig slijpen van het snoei-, zaag- of maaigereedschap is noodzakelijk om het gereedschap in top conditie te houden. Hierdoor wordt uw werk met het gereedschap aanzienlijk eenvoudiger en werkt het bovendien een stuk sneller. Scherp gereedschap voorkomt snoeiwonden en daarnaast kunnen schimmels zich minder goed nestelen.


“Na een telefoontje kon ik direct terecht voor het slijpen van mijn grasmaaier. Professionele service van hoge kwaliteit. Rick levert meer dan je verwacht: rest van de maaier ook gecheckt en paar nuttige tips gekregen. En dat tegen een scherpe prijs. Klasse!”
– R. Den Hartog – particulier uit Woerden

Klik hier voor meer recensies.

Wat kan Rick’s Tuin & Park voor u slijpen?


Snoeischaar of takkenschaar
Heggenschaar (Hand en aangedreven)
Kettingzaag - zaagketting
Grasmaaier - maaimes
Duw kooimaaier (hand kooimaaier)
Overige gereedschappen

* Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met de veiligheid van het product. Als het niet meer veilig is om de machine te slijpen, zal Rick’s daar een eerlijk antwoord over vellen en adviseren het nodige te vervangen. Zo blijft u machine altijd goed functioneren en met de veiligheid in acht genomen.
“Door Rick’s een hand-kooimaaier en een elektrische heggenschaar laten slijpen. Ik ben er zeer tevreden over. De apparaten zijn voorts geheel gereinigd en in de olie gezet en zijn weer zowat als nieuw. Rick’s is zeer service gericht en dat alles voor een m.i. redelijke prijs.”
– W. Knitel – particulier uit Utrecht

Klik hier voor meer recensies.

“Na een goed en helder e-mail contact, heb ik vandaag mijn tuingereedschap door Rick laten slijpen. Ik kreeg het als nieuw terug. Rick is een vakman met hart voor de zaak, heeft heel reële tarieven en geeft gratis goed advies. Niet weggooien dus, dat tuingereedschap, maar even aan Rick geven. Goed voor je portemonnee en zeker duurzaam!”
– P. van Dalen uit Rijswijk

Klik hier voor meer recensies.snoeischaar slijpen ricks tuin en park kamerik woerden
“Vakmanschap ten top! Wij als hovenier laten ook onze messen slijpen en machines nakijken door Rick’s. Hij rekent nette prijzen en adviseert perfecte oplossingen voor snoei- en maaiwerk. Daarnaast denk hij mee in alle zaken met betrekking tot tuinwerk. Wij willen tenslotte zo efficiënt mogelijk te werk blijven gaan. Goede service, snel klaar en nette prijzen!”
– B. Hoogland van Sfeertuinen uit Woerden – Sfeertuinen.nl

Klik hier voor meer recensies.
Rick's Tuin & Park - contact pagina - Het Groene Hart Kamerik Woerden Utrecht
Zie contact of neem contact op via telefoon of email onder aan de pagina.
slijpservice maaimes maaimessen kettingzaag kettingzagen zaagketting zaagkettingen heggenschaar motorheggenschaar heggenscharen snoeischaar snoeischaren afvlakken tuingereedschap gereedschap